Een nieuwe code aanmaken in uw AVS alarmsysteem is makkelijker dan wordt gedacht. Via de onderstaande handleiding kunt u stap voor stap volgen hoe u dit moet doen. Volg de stappen wel goed want er zijn een aantal punten die erg belangrijk zijn.

Om code’s te kunnen toevoegen moet u een mastercode (hoofdgebruikerscode) hebben. Als u de eigenaar van het AVS alarmsysteem bent dan is vaak uw code de mastercode.

Let op! Dit stappenplan is alleen om een extra code aan te maken. Niet om een code te wijzigen of te wissen.

Nieuwe code AVS alarmsysteem

Stap 1

Toets de mastercode in en druk op daarna gelijk op de 1. Als u dit juist heeft gedaan ziet u nu in het display ”gebruikers codes” staan.

Gebruikerscodes toevoegen

Druk nu op de enter toets (ENT) rechts onderin.

Stap 2

Als u de de eerste stap goed heeft gedaan ziet u nu op het display Code # met daaronder het nummer 1.

Display 2

Druk nu op de CLR toetst. Deze zit links onderin op het toetsenbord. Als u dit heeft gedaan veranderd de 1 in een 0 en knippert er links op het display een blokje.

Display 3

Stap 3

Bij deze stap is het belangrijk om te weten hoeveel codes er in het systeem staan. U gaat nu namelijk beslissen op welke plek de nieuwe code komt te staan. Staat er maar 1 code in het systeem dan toetst u een 2 in, staan er 2 codes in het systeem dan toetst u een 3 in, enz.

Als voorbeeld zetten wij er een tweede code in en toetsen we de 2 in. Op het display is de 0 nu naar een 2 veranderd.

Display 4

Klopt dit? Dan drukt u nu op de enter toets (ENT).

Stap 4

Als u stap 3 juist heeft uitgevoerd ziet u nu op het display Code # met daaronder ****** Staan.

Display 5

Als dit klopt drukt u op de CLR toetst links onderaan het toetsenbord, en gaat er op het display een blokje knipperen op het eerste sterretje.

Display 6

Stap 5

U kunt nu de nieuwe code intoetsen. Let wel op, dit moet een 6 cijferige code zijn! Als u de nieuwe code intoets ziet u de sterretjes veranderen in de door u ingetoetste code.

Display-7

Druk nu op de enter toets (ENT) om deze code te bevestigen. U ziet de ingetoetste cijfers veranderen naar ******. Dit betekend dat u de code succesvol heeft toegevoegd.

Display 5

Stap 6

Als u alle stappen juist heeft uitgevoerd dan heeft u nu een nieuwe code toegevoegd. Om te testen of dit ook daadwerkelijk goed is gegaan drukt u op de ESC toets links bovenin. Druk deze toets in totdat u even geduld in de display ziet of F1 F2 F3 F4.

Even geduld AVS Alarm

Dit betekend dat u het menu heeft verlaten (wacht nu 30 seconden voordat u verder gaat).

Toets nu de nieuwe code in. Als u het alarm kunt inschakelen dan heeft u de nieuwe code voor uw AVS alarmsysteem correct toegevoegd.