Capture alarmcentrale

De AVS CAPTURE alarmcentrale is ontworpen voor particulier gebruik en voor het midden en klein bedrijf. Er zijn vier typen centrales tot een maximum van 128 zones. Bovendien voldoet het aan de EN-50131- en is de volledige serie volgens Grade 2 gecertificeerd voor de verzekeraar.

Bedraad en draadloos

Als hybride alarmsysteem combineert het de voordelen van bedraad- en draadloos. De Capture kan zowel bedraad als draadloos worden gebruikt. Hoewel de Capture bedrade zones heeft zal er voor de draadloze componenten een ontvanger (XSAT WS4) geplaatst moeten worden.

In en Uitschakelen

Het inschakelen en uitschakelen kan worden gedaan met PIN codes, afstandsbediening, keytag, de smartphone APP “MY AVS-alarm” of alternatieve inschakelmogelijkheden. De audio-gesproken uitvoer is mogelijk op de bedieningspanelen en via spraakoproep.

Doormelden

Om het in en uitschakelen en andere meldingen te versturen is er al een analoge kiezer geïntegreerd. Ondanks deze analoge kiezer raden wij wel aan een IP kiezer te gebruiken om informatie te verzenden. Ook is het mogelijk om via een GSM / GPRS kiezer informatie te versturen.

Belangrijke kenmerken

  • Hybride alarmsysteem met als voordelen van bedraad en of draadloos
  • Volledige flexibiliteit en eenvoudig in gebruik
  • Uitstekend geschikt voor woningen middelgrote bedrijven
  • Gecertificeerd volgens klasse 2 voor de verzekering
  • Tot 128 zones draadloos
  • Bediening via het code bediendeel, MY AVS App voor smartphone en of tablet.

Overzichtsschema

Schema AVS Capture