Om mogelijke inbraken, overvallen of vandalisme in een vroeg stadium te detecteren, raden wij aan om buiten te beveiligen. Dit beveiligen kan met de speciale buitenbeveiliging voor woning of bedrijf. Dit kan bekabeld of draadloos aangelegd worden.

De door AVS ontwikkelde buitendetectoren voldoen aan hoge eisen (goedgekeurd volgens de Europese norm EN50131) die men kan verwachten van beveiliging voor buiten. Overtuigend met innovatieve technologie├źn en betrouwbaarheid.

De juiste oplossing voor buitenbeveiliging van uw woning of bedrijf kan afhankelijk van uw behoeften met detectie op basis van passief infrarood. Dit zou ook in combinatie met radartechnologie in de vorm van dubbele detectoren kunnen. Deze buitenbeveiliging van uw woning of bedrijf kan op buitengevels, in tuinen en toegangswegen.

Om uw buitenterrein goed te kunnen beveiligen, biedt AVS-Electronics u een verscheidenheid aan van verschillende detectoren. Deze detectoren houden ook rekening met factoren zoals, weersinvloeden, bewegende takken en dieren. Omdat er individuele vereisten zijn voor elke buitenruimte, priv├ę of commercieel, zal uw dealer samen met u een passend concept ontwikkelen voor het bewaken van uw buitenruimte. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige valse alarmen worden geactiveerd.

Manipulatie en sabotage van de bewegingsdetectoren (bijvoorbeeld maskeren of blinderen) wordt direct gedetecteerd. Deze meldingen worden doorgegeven via de My AVS Alarm App of meldkamer.