AVS heeft een erg breed assortiment bewegingsmelders voor een alarm. Elke bewegingsmelder heeft zijn eigen speciale eigenschappen. Hierdoor is er voor elke situatie een oplossing.

Bovendien zijn alle bewegingsmelders voorzien van de nieuwste technologie├źn om vals alarm te voorkomen.

Bewegingsmelders worden over het algemeen gemonteerd in ruimtes die van buitenaf te benaderen zijn. Wanneer er een beweging plaats vind zal dit worden gezien door de bewegingsmelder.

De werking van een bewegingsmelder is het registreren van warmte en beweging (personen en luchtverplaatsing).

Er zijn diverse bewegingsmelder voor het alarm leverbaar. Wilt u hier meer over weten laat u dan informeren via het contact formulier.

Bewegingsmelders voor in huis

De bewegingsmelders voor het alarm in huis zijn zo gemaakt dat deze nauwelijks opvallen. Door zijn witte uitstraling gaan ze op in uw interieur.

Bewegingsmelder alarm AVS

De bewegingsmelders in uw woning worden over het algemeen op een hoog van plus minus 220 cm geplaatst. De melder is voor zien van een onderkruip zone, dat wil zeggen dat er ook onder de detector wordt gedetecteerd.

Het is wel van belang dat huisdieren gemiddeld 180 cm van de melder verwijderd blijven. Wanneer uw huisdier wel binnen de 180 cm komt zal het alarmsysteem afgaan.

Draadloos en bekabeld

AVS bied draadloze en bekabelde bewegingsmelders aan. De situatie bepaald voor welke melder er word gekozen. Hetzij bekabeld hetzij draadloos.

Bent u al in het bezit van een alarmsysteem? En deze is toe aan vervanging, dan kan dat draadloos of bekabeld. Vaak kan bij een bestaand alarmsysteem de kabel en componenten hergebruikt worden.

Bent u in bezit van een draadloos alarmsysteem? En u wil dit vervangen, dan zal alles vervangen moeten worden. Dit is omdat de oudere systemen op een andere frequentie werken.

Diervriendelijke bewegingsmelders

Veel mensen hebben tegenwoordig huisdieren en met de bewegingsmelders van vroeger ging dit vaak niet goed. Tegenwoordig zijn veel bewegingsmelders voor in huis voorzien van diervriendelijke technologie├źn.

Ook de bewegingsmelders van AVS zijn voorzien van de nieuwste technieken om uw huisdier niet te detecteren. Dit betekend dat deze gewoon vrij door het huis kunnen lopen terwijl het alarm actief is.

Buitendetectie

Buitenmelder alarm AVS

AVS is marktleider op de wereld van buitenbeveiliging. Veel alarmsystemen hebben buitendetectie maar deze geven vaak problemen als er extreme weersomstandigheden zijn of er dieren doorheen lopen.

Dit is niet zo bij AVS. Bij de buitenbewegingsmelders voor het AVS alarm is er een techniek gebruikt waarbij deze nooit zal afgaan op bewegende takken, regen, zon of dieren.