AVS Draadloos magneetcontact

Niet alleen bewegingsmelders maar ook de magneetcontacten van AVS zijn een belangrijk onderdeel van het alarm.

Een magneetcontact word gebruikt om buitendeuren of ramen te beveiligen. Als uw alarm ingeschakeld is en bijvoorbeeld een raam open gaat wordt het magneetcontact verbroken en gaat de sirene af.

Als het de voordeur is dan start de inlooptijd en door middel van de juiste code wordt het systeem uitgeschakeld.

Draadloos magneetcontact

AVS Electronics produceert alleen draadloze magneetcontacten. Dit doen zij omdat er al genoeg goede bekabelde magneetcontacten verkrijgbaar zijn.

Om een goed magneet contact op de markt te brengen moet deze aan een aantal eisen voldoen. Bijvoorbeeld geen valse meldingen en lange levensduur van de batterij.

AVS electronics is gespecialiseerd in het maken van uitermate betrouwbare componenten voor een alarm systeem. Dit betekend dus dat zij ook een zeer betrouwbaar draadloos magneetcontact hebben ontwikkeld.

Magneetcontact met trilcontact

Een magneetcontact op een raam of deur is wat een alarm compleet maak, maar deze geven pas alarm na het openen van de deur of raam.

Wat als de inbreker al gedetecteerd word voordat hij binnen is. Dit kan door een magneetcontact in combinatie met een trilcontact. Zodra de inbreker begint met breken gaat het alarm af.

Nog eerder detecteren dan als de inbreker al begonnen is? Dat kan met de buitenmelders van AVS.

Onzichtbaar magneetcontact

Onzichtbaar magneetcontact geïnstalleerd

Sinds kort levert AVS Electronics ook een magneetcontact wat volledig onzichtbaar is. Dit onzichtbare magneetcontact is speciaal ontworpen voor als het niet zichtbaar moet zijn.

Het magneetcontact past tussen de meeste kozijnen en is uitermate geschikt voor schuifpuien.