Een bedienpaneel voor het alarm moet betrouwbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Of je nu 8 of 80 bent. Dit is ook het uitgangspunt van AVS. De bedienpanelen van AVS zijn door een ieder snel en makkelijk te bedienen.

De in en uitlooptijd zijn naar wens te programmeren door de installateur. Dit betekend dat als je om wat voor reden dan ook meer tijd nodig hebt om het systeem in of uit te schakelen dit ingesteld kan worden.

Ook kunnen er verschillende gedeeltes van het alarm ingeschakeld worden. Bijvoorbeeld als u gaat slapen dat de bewegingsmelder op de overloop niet mee doet. Deze doet dan wel weer mee als u het hele huis op alarm zet.

AVS Bedienpaneel alarm A500

Het AVS bedienpaneel

Het hier getoonde bedienpaneel is de meest geplaatste van AVS (A500). Zoals te zien op de foto is het een mooi en strak design. Om een kort voorbeeld te geven hoe eenvoudig het codepaneel is;

Inschakelen is uw code plus de ON toets, Uitschakelen is alleen de code intoetsen en het systeem gaat uit. Makkelijker kan het gewoon niet.

Draadloos bedienpaneel

Het draadloze bedienpaneel voor het alarm is qua uiterlijk en gebruik precies het zelfde als het bekabelde bedienpaneel (A500).

De batterij van het code paneel gaat het langst mee van alle panelen die nu op de markt verkrijgbaar zijn. Dit omdat de slimme technologie het paneel volledig uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt. Het is eventueel mogelijk om het codepaneel van een voeding te voorzien.

De draadloze en bekabelde bedienpanelen van AVS zijn allebei ook verkrijgbaar met proximity lezer. Dit betekend dat deze eenvoudig met een pasje (Keytag) te bedienen zijn.

Touchscreen bedienpaneel

Touch Bedienpaneel voor alarm

Wanneer het op design aankomt heeft AVS een touchscreen. Het bedienpaneel heeft dezelfde functies als het “normale” bedienpaneel van AVS.

Het touchscreen bedienpaneel van AVS is verkrijgbaar in wit en zwart. Dit betekend dat het geschikt is voor ieder interieur.

Beste plek voor het AVS bedienpaneel

De meest voorkomende plek voor het monteren van het AVS bedienpaneel is bijvoorbeeld de voor of achterdeur. Het is ook mogelijk om een bedienpaneel te plaatsen op de overloop.

Nog mooier, het alarmsysteem van AVS kan je zelfs vanuit je bed of aan de andere kant van de wereld bedienen. Dit omdat het AVS alarmsysteem standaard voorzien is van een app.