AVS Alarmsystemen

Niemand wil het meemaken, je komt thuis, doet de voordeur open en je hele huis ligt overhoop. Op dat moment besef je er is ingebroken.

Dit had voorkomen kunnen worden met een AVS alarmsysteem. Aangezien een inbreker ongeveer 3 minuten nodig heeft om binnen te komen en zijn inbraak te doen slagen.

Door middel van een AVS alarmsysteem kan je de tijd die een inbreker nodig heeft drastisch verlagen. Wanneer een inbreker bijvoorbeeld de achterdeur forceert zal het alarmsysteem afgaan, waardoor de inbreker zal schrikken en vluchten.

Dit kan nog verder verlaagd worden door het toepassen van buitenbeveiliging. De voordelen hiervan worden onder het kopje buitenbeveiliging uitgelegd.

Betrouwbaar alarmsysteem

Het belangrijkste is natuurlijk een betrouwbaar alarmsysteem. AVS electronics is een Italiaans fabrikant die sinds 1974 zich bezig houd met elektronische beveiliging.

Wie is AVS Electronics

Alle alarmsystemen zijn onder extreme omstandigheden getest. Waar je dan aan zou kunnen denken zijn extreme kou en hitte. Maar ook frequentie aanvallen, hack aanvallen en meer.

Door de zeer geavanceerde technologieën die AVS in zijn alarmsystemen gebruikt zijn vals alarm en storingen nihil. Kortom een professioneel en betrouwbaar alarmsysteem.

Professioneel design

Een alarm systeem met name het codepaneel mag er natuurlijk ook mooi uitzien. Je kijkt er immers elke dag naar.

Bij AVS is er goed nagedacht over het design, dit geld ook voor de overige producten, (bewegingsmelders, magneetcontacten en buitendetectoren). Daarom vallen ze nauwelijks op in de woning.

Volledig via smartphone te bedienen

Alarmsysteem app MY AVS Alarm

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone waar je alles op kunt doen. Waarom zou je het alarmsysteem dan niet kunnen bedienen via de smartphone of tablet?

Goed nieuws! AVS heeft de meest gebruiksvriendelijke en veiligste app ontwikkeld om het AVS alarmsysteem op afstand te bedienen. Ook is het mogelijk om live een camera te bekijken.

Het bedieningspaneel

AVS Bedienpaneel voor alarm

Het bedieningspaneel van de AVS alarmsystemen is zo ontwikkeld dat deze door iedereen snel te begrijpen is. Niet alleen is deze zeer makkelijk te bedienen maar het heeft nog een mooie uitstraling ook.

AVS heeft twee verschillende bedieningspanelen. Eén is met toetsen zoals bij de meeste wel bekend is, en de andere heeft een volledig touchscreen.