Alarmsysteem app MY AVS Alarm

AVS heeft een gadget die iedereen met een alarmsysteem wel zou willen hebben. Aangezien iedereen tegenwoordig een smartphone heeft is tegenwoordig uw alarm bedienen met een app een must have.

Met de app “MY AVS ALARM” ontvangt u als gebruiker van een AVS alarmsysteem alle relevante informatie en berichten op smartphone en tablet. Altijd en overal toegang en maximale veiligheid.

Eenvoudig het alarmsysteem bedienen met een App

Het bedienen van het alarm via de app is zo eenvoudig dat jong en oud ermee overweg kan.

Dankzij het eenvoudige bedieningsconcept bent u snel vertrouwd met de functies van de app. U kunt bijvoorbeeld gebieden in- of uitschakelen, bepaalde detectors overbruggen of uitgangen schakelen om uw licht of de garagedeur te bedienen. Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de vele mogelijkheden die de app biedt.

My AVS Alarm App veilig?

Toegang tot de app is uiteraard beveiligd en wordt gedaan door uw alarmsysteem gebruikerscode in te voeren. Als alternatief kan de code ook worden ingevoerd via gezichtsherkenning of vingerafdrukscan, op voorwaarde dat deze functies door uw apparaat worden ondersteund.

App meldingen

Een van de belangrijkste functies van de MY AVS ALARM app is het geïnformeerd worden over alle alarmen of technische storingen van uw alarmsysteem. Dit wordt gedaan door push meldingen op uw smartphone.

Geluiden kunnen individueel worden aangepast bij iedere gebeurtenis, zoals een sirene voor een alarm of een eenvoudige pieptoon voor het schakelen van een uitgang. Kortom u kunt dus onderscheid maken tussen de gebeurtenissen door een eigen gekozen signaaltoon.

Camera toegang via de AVS alarmsysteem app

Alarmsysteem met camera

Een andere functie, en een aanwinst in termen van comfort, is dat u uw IP camera’s kunt bekijken in de ”myAVSAlarm” app. U heeft dus geen extra app nodig om uw camerabeelden te bekijken. Bovendien ondersteunen wij de standaard protocollen en codecs ONVIF, MJPEG en RTSP. Dit geeft u gemakkelijk en snel toegang tot uw camera’s en kan het live beeld van een gebeurtenis direct bekeken worden.

Alles onder controle

In de app heeft u alleen als hoofdgebruiker alles onder controle. U beslist wie toegang heeft tot uw systeem via de app en wat deze gebruiker mag zien. Dit kunt u zelf gemakkelijk en veilig beheren via de portal myAVSAlarm.com. Bovendien geldt dit voor elk aangesloten apparaat (smartphone / tablet).

Comfort? Ja, maar niet ten koste van de veiligheid

Ondanks alle inspanningen om ons alarmsysteem gebruiksvriendelijk te gebruiken, komt veiligheid altijd op de eerste plaats. De gegevensoverdracht wordt daarom uitgevoerd via een zeer veilig 256-bit versleutelde algoritme. Deze vorm van verzending is dus veel veiliger dan de codering die gewoonlijk door andere systemen wordt gebruikt.

De “MIJN AVS ALARM” app is voor de iPhone iOS 7 en Android 4.0 beschikbaar en is in de Apple App of Google Play Store gratis te downloaden.

App functies

Gratis versie Betaalde versie
Push-meldingen op:
– Alarm ja ja
– Inschakelen / Uitschakelen ja ja
– Storingen ja
– Schakelfuncties ja ja
– Zones bekijken en Overbruggen ja
– Toegang door gebruikers ja
Functies schakelen ja ja
Event log beschikbaar ja ja
Software-updates beschikbaar ja ja
NetAtmo-weerstation ja ja
Gebieden kunnen worden in- en uitgeschakeld ja
Zones in- en uitschakelen ja
Beheerbare scenario’s ja
Snelle functies ja
Integreer IP-camera’s ja
Diagnostische functies beschikbaar ja
Dynamische DNS-service beschikbaar ja
Apparaat licenties inbegrepen 10x 2x premium-versie
10x gratis versie
Prijsabonnement 1 jaar kostenloos met
bannerreclame
vanaf €19,90 per jaar

Prijzen voor meerdere jaren

  1 Jaar 2 Jaren * 3 Jaren *
Basisprijs € 19,90 per Jaar € 17,45 per Jaar € 16,00 per Jaar
Aanvullende licentie € 9,90 per Jaar € 8,45 per Jaar € 8,00 per Jaar

* De vergoeding is verschuldigd bij boeking voor de gehele factureringsperiode.